Indeling jeugdteams 2024-2025

Indeling jeugdteams 2024-2025
10-06-2024 Trudy Verkleij

In het overzicht in de bijlage, vindt u de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2024-2025.

Uitgangspunten teamindeling en toelichting
Belangrijk uitgangspunt bij het indelen van de teams is om voor elke jeugdspeler leuk voetbal te realiseren, binnen de regels van de KNVB en het beleid van Blauw-Wit ’81, waaronder:
• Leeftijdscategorie volgens de regels van de KNVB.
• Geen dispensatie als het niet nodig is, eerder omhoog plaatsen bij voldoende capaciteit.
• Meisjes mogen, wanneer zij in een jongensteam spelen, een jaar ouder zijn. Dat geldt niet voor JO7, JO8 en JO9.
• Input vanuit de evaluatiegesprekken met de leiders en trainers is meegenomen in de besluitvorming.

Omdat we een kleine club zijn en de regels van de KNVB ons weinig speelruimte laten, is het niet altijd makkelijk om tot een indeling te komen. Met deze achtergrond en met het doel kinderen zo veel als mogelijk leuk te laten voetballen, heeft de Technische Commissie de indeling voor de jeugd gemaakt. Er is geprobeerd iedereen zo in te delen, dat hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. Ieder jaar wordt er opnieuw naar de teams gekeken en er is geen garantie dat je altijd in hetzelfde team blijft spelen. Wij beseffen goed dat het maken van keuzes arbitrair is en soms tot teleurstellingen leidt. Het is onmogelijk om het iedereen 100% naar de zin te maken. Wij staan achter de gemaakte keuzes en hopen dat iedereen vol energie en met veel plezier het nieuwe seizoen ingaat.

Nota Bene: de indeling is onder voorbehoud. Wanneer er spelers aanmelden of opzeggen, kan het zo zijn dat de indeling wordt gewijzigd voor het nieuwe seizoen begint.

Leiders en trainers
Nog niet voor alle teams zijn de trainers en leiders ingevuld. Zodra de invulling bekend is, wordt dit gecommuniceerd. Mocht u interesse hebben in een functie als trainer/leider of iemand weten die deze taak zou willen vervullen, neem dan contact met ons op.

Meer informatie of vragen?
Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan contact op met de Technische Commissie door een email te sturen naar tc@blauwwit81.nl
Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.

Klik op deze link om de indeling en het gehele document te bekijken.

Sportieve groeten,
Technische Commissie Blauw-Wit ’81